PartnerjiErste Card

Diners Club UNICEF

Imetniki dobrodelne kartice Diners Club UNICEF so v letu 2021 zbrali kar 25.214,86 € s čimer so lahko zagotovili terapevtsko hrano za 757 podhranjenih otrok v državah z nižjimi dohodki! 

Partnerstvo s podjetjem Erste Card je zelo pomembno, saj nam vsako leto pomaga zagotavljati pomoč za najranljivejše otroke sveta. Od vsakega nakupa z Diners Club UNICEF kartico gre 0,2 % vrednosti nakupa za UNICEF-ove programe pomoči otrokom. Otrokom sveta potrebnim pomoči lahko tako zagotavljamo hrano, pitno vodo, zdravstveno oskrbo, izobraževanje ter zaščito in jim s tem omogočamo lepša, varnejša in bolj zdrava otroštva!

Vljudno vas vabimo, da tudi vi postanete del teh prizadevanj. Vsakič, ko nakupujete z dobrodelno plačilno kartico Diners Club UNICEF, Erste Card v vašem imenu nameni 0,2 % vrednosti nakupa kot donacijo UNICEF-u Slovenija. Tako lahko najranljivejšim otrokom pomagate vsak dan, pri čemer vaš račun ne bo prav nič višji. Dobrodelno kartico lahko naročite s klikom na gumb na desni in nam pomagate ustvariti lepšo prihodnost za vsakega otroka!

Preberi več

o UNICEF-u