Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.

UNICEFUprava in nadzorni svet

Uprava in nadzorni svet

Uprava in nadzorni svet Slovenske fundacije za UNICEF

Člani uprave in nadzornega sveta so usposobljeni posamezniki s širokim naborom znanj in sposobnosti iz področja financ, prava, medijev, komunikacij, zbiranja sredstev, otrokovih pravic, globalnega zdravstva in razvoja ipd. Njihovo opravljanje aktivnosti je častno in neplačano.

Uprava zagotavlja zakonitost delovanja Slovenske fundacije za UNICEF in skrbi za izvajanje namena fundacije, pomaga oblikovati strateške smernice in dolgoročne usmeritve fundacije, imenuje, nadzoruje in razrešuje direktorja fundacije, sprejema letni in poslovni finančni načrt ter ima številne druge naloge.

Nadzorni svet nadzira celotni okvir in politiko upravljanja premoženja Slovenske fundacije za UNICEF, imenuje zunanjega revizorja, ki revidira letno poročilo in računovodske izkaze fundacije, potrjuje letno poslovno in računovodsko poročilo ter nadzoruje implementacijo strateških usmeritev in politik fundacije.

Uprava

Nadzorni svet

Preberi več

o UNICEF-u

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.