Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.

Pridruži seSMS donacija

SMS donacija

Vaša SMS donacija lahko pomaga najranljivejšim otrokom sveta

SMS donacije potekajo preko poslanega SMS sporočila, pri katerih si lahko izberete znesek. Donirate lahko 5 ali 10 €, zbrane donacije pa otrokom omogočajo hrano, pitno vodo, zdravstveno oskrbo, izobraževanje, zaščito in nujno pomoč. SMS donacije so zelo priljubljen način zbiranja pomoči za otroke. Na primer 10 € lahko zagotovi:

Donirajte s poljubno ključno besedo

Pomagajte otrokom sveta s SMS donacijo! Pošljite SMS na 1919 s ključno besedo:

in otrokom zagotovite najnujnejšo pomoč v danem trenutku.

S SMS donacijo soglašate, da UNICEF Slovenija zbrana sredstva nameni v namenski sklad za program pomoči (npr. za področje hrane, pitne vode, zdravstvene oskrbe, izobrazbe ali zaščite) izpostavljen v kampanji na katero ste se odzvali s poslanim SMS-om. Enako velja za kampanjo zbiranja sredstev v primeru naravne nesreče ali oboroženih spopadov, ko bo UNICEF zbrana sredstva namenil za namensko kampanjo humanitarne pomoči na prizadetem območju. Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil. Če si želite prebrati še več o pogojih SMS doniranja, kliknite tu.

Preberi več

Zgodbe otrok

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.