Pridruži seSMS donacija

SMS donacija

Vaša SMS donacija lahko pomaga najranljivejšim otrokom sveta

SMS donacije potekajo preko poslanega SMS sporočila, pri katerih si lahko izberete znesek. Donirate lahko 5 ali 10 €, zbrane donacije pa otrokom omogočajo hrano, pitno vodo, zdravstveno oskrbo, izobraževanje, zaščito in nujno pomoč. SMS donacije so zelo priljubljen način zbiranja pomoči za otroke. Na primer 10 € lahko zagotovi:

Donirajte s poljubno ključno besedo

Pomagajte otrokom sveta s SMS donacijo! Pošljite SMS na 1919 s ključno besedo:

in otrokom zagotovite najnujnejšo pomoč v danem trenutku.

S SMS donacijo soglašate, da UNICEF Slovenija zbrana sredstva nameni v namenski sklad za program pomoči (npr. za področje hrane, pitne vode, zdravstvene oskrbe, izobrazbe ali zaščite) izpostavljen v kampanji na katero ste se odzvali s poslanim SMS-om. Enako velja za kampanjo zbiranja sredstev v primeru naravne nesreče ali oboroženih spopadov, ko bo UNICEF zbrana sredstva namenil za namensko kampanjo humanitarne pomoči na prizadetem območju. Vsi mobilni operaterji se v celoti odpovedujejo prihodkom iz naslova dohodnih in odhodnih SMS sporočil. Če si želite prebrati še več o pogojih SMS doniranja, kliknite tu.

Preberi več

Zgodbe otrok

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.