Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.

UNICEFPartnerstva

Partnerstva

Podpora partnerjev je izrednega pomena za delovanje UNICEF-a na vseh ravneh

Partnerstvo z UNICEF-om pomeni zavezo spreminjanju družbe in uresničevanju pravic za vsakega otroka. Namen sodelovanja je v spreminjanju življenja milijonov otrok po vsem svetu na bolje, tako z zbiranjem sredstev kot z osveščanjem o otrokovih pravicah ter njihovim širjenjem. 

V UNICEF-u trdno verjamemo v moč partnerstev in skupnih prizadevanj za uresničevanje pravic vseh otrok povsod po svetu. Tesno sodelujemo s podjetji, ustanovami, športnimi in številnimi drugimi organizacijami. Od mednarodnih korporacij do malih podjetij – sodelujemo s tistimi, ki se zavedajo svoje odgovornosti do sveta in družbe, v kateri delujejo ter svoje odgovornosti do prihodnjih generacij. Skupaj z njimi prepoznavamo možnosti ter načrtujemo in uresničujemo zavezništva, ki zgodbe o uspehu v poslovnem svetu spreminjajo v zgodbe o uspehih za otroke.

Sodelovanje z UNICEF-om pomeni, da je partner družbeno odgovoren in da se po svojim zmožnostih vključuje pri podpori našega poslanstva pomoči otrokom, najsibodi z donacijami, sponzoriranjem, skupnimi akcijami zbiranja sredstev ali skupnimi kampanjami za osveščanje o otrokovih pravicah ali o specifični problematiki. Na ta način lahko pri UNICEF-u dosežemo še več otrok, ki jih drugače ne bi mogli, s svojimi sporočili pa dosežemo še več ljudi, ki jih drugače ne bi.

Globalni partnerji

Tukaj sem za vas
Kontaktna oseba za kakršnakoli vprašanja je Mateja Čampa.
Mateja Čampa
Pomočnica izvršnega direktorja za zbiranje sredstev
Preberi več

o UNICEF-u

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.