Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.

UNICEF-ovePunčke iz cunj

Punčke iz cunj

Izberite svojo UNICEF-ovo punčko iz cunj in razveselite trikratno!

Z donacijo v višini 30 evrov, kolikor stane cepljenje enega otroka proti osmim nalezljivim boleznim, prejmete čudovito punčko, rešite otroško življenje, razveselite izdelovalko in osrečite nekoga.

UNICEF-ove punčke iz cunj
Punčke iz cunj

Zadnje dodane

Zakaj punčke iz cunj?

UNICEF-ova punčka iz cunj je izdelana v Sloveniji z ljubeznijo in je unikatno darilo za vas ali vaše najdražje. Vsaka punčka simbolizira otroka iz države v razvoju. Izberite si svojo najljubšo in z donacijo rešite življenje otroka.
S projektom UNICEF zbira sredstva za cepljenje otrok proti 8 nalezljivim otroškim boleznim v državah v razvoju. Stroški cepljenja 1 otroka v povprečju znašajo 30 evrov.

Vsaka izbrana punčka iz cunj zagotovi:

S projektom Punčka iz cunj smo samo v Sloveniji omogočili cepljenje že več kot 22.000 otrokom v državah v razvoju.
Marcela Kopitar izdeluje UNICEF-ovo punčko iz cunj

Izdelajte UNICEF-ovo punčko iz cunj

Podarite si prečudovito ustvarjalno izkušnjo in rešite življenje otroka. Poglejte brezplačen tutorial.

Hvala – rešili ste mi življenje!

5-letna Mariya iz Pakistana ponosno kaže svoj vijolično pobarvan prst. Na tak način so zdravstveni delavci v njeni vasi označili otroke, ki so pravkar prejeli cepivo proti otroški paralizi in so sedaj zaščiteni proti tej nevarni bolezni.

V zadnjih treh desetletjih je bil na svetovni ravni narejen velik napredek v boju proti otroški paralizi, zato smo danes tik pred njenim izkoreninjenjem. Bolezen se pojavlja le še v Pakistanu, Afganistanu in Nigeriji. Popolno izkoreninjenje te bolezni bi pomenilo eno od največjih zmag javnega zdravstva za čas našega življenja, vendar je za to potrebno doseči vsakega otroka. Nam boste pri tem pomagali prav vi?

Razišči

o Punčkah iz cunj

Punčke iz cunj v poslovalnicah Pošte Slovenije

Poiščite najbližjo poslovalnico in si izberite svojo punčko.

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.