Starši otrok svetaMoj UNICEF

Moj UNICEF

Spletni portal za UNICEF-ove mesečne derovalce

Starši otrok sveta vsak dan naredite nekaj izjemnega za najranljivejše otroke. Kako zelo bi vam radi pokazali nasmejane obraze otrok, ki jim vaša pomoč lajša življenje!

Moj UNICEF

Preko brezplačnega spletnega portala za UNICEF-ove mesečne darovalce Starše otrok sveta lahko spremljate kje in kako vaša pomoč pomaga otrokom po svetu.

Portal je dostopen vsem mesečnim darovalcem, ki ste nam zaupali vašo mobilno številko ob prijavi. Vpis je možen brez gesel in ustvarjanja dodatnih uporabniških računov. Za prijavo v portal vpišite svojo mobilno številko in prejeli boste SMS z enkratnim geslom.

Kaj omogoča portal?

Spoznajte področja pomoči, ki jih kot Starši otrok sveta pomagate zagotavljati otrokom v državah v razvoju. Spremljajte novice o UNICEF-ovem delu z otroki po vsem svetu. Potujte po zemljevidu vaše pomoči in odkrijte na kakšen način pomagate otrokom v stiski. Imejte popoln nadzor nad svojimi donacijami: spreminjate lahko višino ali datum donacije ali donacijo preskočite. Poklepetajte z ekipo UNICEF-a Slovenija preko klepeta, e-sporočila ali klica. Sporočite nam vaša mnenja in predloge. Postanite aktivni del ekipe in nam pomagajte oblikovati naše delo.

Tukaj smo za vas

V primeru, da ste mesečni darovalec in vam ni omogočen dostop do portala, nam pišite na starsiotroksveta@unicef.si ali pa nas pokličite na 01 583 80 89. Na voljo smo vsak delovni dan med 9.00 in 15.00 uro.

Preberi več

o Starših otrok sveta

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.