Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Izberite punčko in vrnite upanje

Obsojenke in pripornice iz Zavoda za prestajanje kazni zapora (ZPKZ) Ig so v okviru delovne terapije, ki je namenjena rehabilitaciji in resocializaciji zaprtih oseb, ustvarile UNICEF-ove punčke iz cunj in vrnile upanje sebi in otrokom po svetu. Posebno sodelovanje je bilo namenjeno spodbujanju kreativnosti, kompetenc in družbene odgovornosti zaprtih oseb.

Ustvarjale so z veliko vneme, domišljije in srčnosti, predvsem pa so prispevale k boljši prihodnosti najranljivejših otrok. Sodelovanje pri projektu so opisale kot vir sočutja, veselja in notranjega miru – te občutke so želele podariti dalje.

Izberite svojo punčko. Z donacijo v višini 20 evrov, kolikor stane cepljenje 1 otroka proti 6 nalezljivim boleznim, prejmete punčko in rešite otroško življenje.

Vsem otrokom na svetu želim, da bi bili srečni in upam, da smo lahko pomagale in poklonile nasmeh.
Ustvarjalka
Otroku, ki bo prejel prečudovito punčko iz cunj, želim, da bi se z njo brezskrbno igral, bil vesel nasmejan, srečen, radosten.
Ustvarjalka
Zdelo se mi je lepo nameniti čas za izdelavo nečesa lepega in koristnega za otroke. Vsem otrokom želim srečo in veselje, brezskrbnega igranja, lepih krajev in lepih trenutkov v življenju.
Ustvarjalka
Narisati nasmeh vsaj enemu otroku je zame neprecenljivo.
Ustvarjalka
Vam je kolekcija všeč?
Pokažite jo ostalim!

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.