Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Seba je mamica dveh deklic. Pred stopnjevanjem sovražnosti so živeli v hiši, polni rož na jugu Gaze. A s pričetkom vojne so bili prisiljeni zapustiti svoj dom. Zdaj živijo v šotoru, ki ga je Seba sama zgradila iz lesa in plastičnih prevlek.
UNICEF/UNI497809/Zaqout

Seba je mamica dveh deklic. Pred stopnjevanjem sovražnosti so živeli v hiši, polni rož na jugu Gaze. A s pričetkom vojne so bili prisiljeni zapustiti svoj dom. Zdaj živijo v šotoru, ki ga je Seba sama zgradila iz lesa in plastičnih prevlek. Čeprav jih šotor ne ščiti pred mrazom, je vseeno boljši kot bivanje v prepolnih zavetiščih. Svoj dom zelo pogrešajo in ponoči, ko se bombardiranje okrepi, Seba drži hčeri v svojih rokah in lahko čuti njun strah.

Fotografija je del prispevka:
5-letna deklica Luway okreva v bolniški postelji v mestu Khan Younis v Gazi. Luway se je s svojo družino zatekla v zavetišče, ko so ga zadele bombe. V napadu je bila hudo poškodovana, njena brata sta bila ubita, oče pa paraliziran.
Razseljena življenja otrok v Gazi 

Vam je fotografija všeč? Delite jo s prijatelji:

UNICEF/UN0488965/
Za vsakega otroka hrana
Pomagajte nahraniti otroke
Raziskuj

Ostale fotografije

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.

Podarite paketek veselja otrokom po svetu