Paketek veselja terapija podhranjenosti
Paketek veselja terapija podhranjenosti
Vsak paketek šteje - rešimo življenje otroka skupaj

Mnoge revnejše države po svetu se soočajo s prehransko krizo. Na kriznih območjih opazujemo zaskrbljujočo rast števila podhranjenih otrok, ki se borijo za preživetje. Otroci so postali žrtve podnebnih sprememb, vojnih spopadov in splošnim podražitvam, ki poganjajo prehransko krizo. Potreben je hiter odziv, da preprečimo morebitno eksplozijo otroških smrti, ki bi prizadela še več nedolžnih otrok. Otroci nujno potrebujejo terapevtsko hrano, pripravljeno za zaužitje, da se jim zdravstveno stanje lahko čim prej povrne nazaj v meje normale. 

UNICEF že vrsto let nudi terapevtsko hrano, pripravljeno za uporabo, otrokom, ki jo nujno potrebujejo. Vsak paketek terapevtske hrane, ki ga podarite, lahko reši življenje enega otroka, ki se bori s podhranjenostjo. V tem paketku veselja se skriva dovolj terapevtske hrane, da lahko enega otroka nahranimo za cel mesec in tako preprečimo srhljive posledice podhranjenosti.  

Vsebina paketka:
90x PlumpyNut (3 na dan za 30 dni)

PlumpyNut je zelo učinkovit način za boj proti akutni podhranjenosti, saj je poln hranilnih snovi, ki jih otrok nujno potrebuje. Gre za pripravljeno hrano, ki jo je enostavno zaužiti, kar je še posebej pomembno pri otrocih, ki imajo težave s prehranjevanjem zaradi bolezni ali drugih okoliščin. PlumpyNut vsebuje visoko vsebnost kalorij in hranil, ki so pomembni za rast in razvoj otroka, kot so vitamini, minerali, beljakovine, vlaknine, železo in zdrave maščobe.  

Zdravstveno osebje terapevtsko hrano določi za uporabo vsakemu otroku, ki je podhranjen in potrebuje nujno pomoč. PlumpyNut je zelo učinkovit pri obnovi zdravja otroka, gre za dragoceno pomoč, ki lahko otrokom reši življenje in jim omogoči srečno in zdravo otroštvo ter kasneje tudi življenje brez posledic zaradi podhranjenosti. 

Vsak paketek PlumpyNut-a stane le 0,37 €, otrok pa potrebuje tri takšne paketke na dan, da dobi dovolj hranilnih snovi za zdrav razvoj. Z donacijo 33,3 € lahko torej za cel mesec nahranite otroka, ki nujno potrebuje vašo pomoč.  

Podarite terapevtsko hrano
Vaša donacija bo poleg hrane prinesla tudi upanje in olajšala trpljenje otroka ter njegove družine. Vsaka donacija šteje in lahko spremeni življenje otroka na bolje. S podarjenim paketkom veselja boste rešili življenje otroku in mu omogočili, da se vrne v normalno življenje in da doseže svoj polni potencial. Vsak otrok si zasluži priložnost za srečno otroštvo in z vašo pomočjo lahko to priložnost tudi dobi.
Terapija podhranjenosti
Donacija:

33,30 

UNICEF-ov paketek terapija podhranjenosti
Terapija podhranjenosti
Donacija:

33,30 

Pošlji pomoč

Otrokom po svetu podarite še

UNICEF-ov paketek veselja prva pomoč
Prva pomoč
Donacija:
42,22 
Paketek veselja - osebna higiena
Paket osebne higiene
Donacija:
5,29 
Paketek veselja - šolske potrebščine
Paket šolskih potrebščin
Donacija:
5,37 
Paketek veselja - topel objem
Termo odeja
Donacija:
5,80 
Paketek veselja - igra in šport
Paket igre in športa
Donacija:
12,00 
Paketek veselja - toplina za dojenčka
Zimska oblačila za dojenčka
Donacija:
18,74 
Paketek veselja - toplina otroku
Zimska oblačila za otroka
Donacija:
27,56 
UNICEF-ov paketek veselja terapevtska hrana
Paket terapevtske hrane
Donacija:
15,66 
UNICEF-ov paketek veselja čista voda
Paket čiste vode
Donacija:
7,32