Ukrajina

Otroci med poukom v digitalnem izobraževalnem centru uporabljajo računalnike in tudi klasične učne pripomočke, kot so zvezki in učbeniki.
UNICEF/UNI511534/
13-letna Liza se uči v digitalnem izobraževalnem centru, ki ga je ustanovila nevladna organizacija Spivdiia s podporo UNICEF-a.
UNICEF/UNI511536
12-letni Zhenia se uči v digitalnem izobraževalnem centru.
UNICEF/UNI511531/
Otroci med poukom v digitalnem izobraževalnem centru, ki ga organizira nevladna organizacija Spivdiia ob podpori UNICEF-a.
UNICEF/UNI511535/
17-letna prostovoljka Anastasia v skladišču zimskih oblačil, ki jih je zagotovil UNICEF. Anastasia vsak dan pomaga na stotine družinam v mestu Tsyrkuny v vzhodni Ukrajini, ki jih je prizadela vojna. Tukaj lahko družine prejmejo podporo in topla zimska oblačila.
UNICEF/UNI497981/Filippov
Artur s sestro Sofio in babico Viro na poti domov s paketki zimskih oblačil, ki so jih prejeli v UNICEF-ovem centru za razdeljevanje zimskih oblačil. Vira, ki se je prijavila v program zimske pomoči, da bi dobila pomoč za svoje vnuke, je med milijoni, ki so trpeli v zadnjih dveh letih.
UNICEF/UNI497968/Filippov
12-letna deklica Sofia sedi zraven škatle z zimskimi oblačili, ki so jih prejeli v UNICEF-ovem centru za razdeljevanje zimskih oblačil.
UNICEF/UNI497969/Filippov
17-letna prostovoljka Anastasia v UNICEF-ovem centru v mestu Tsyrkuny na vzhodu Ukrajine s sodelavko izpolnjuje prijavne obrazce za ljudi, ki čakajo na delitev pomoči.
UNICEF/UNI497977/Filippov
17-letna prostovoljka Anastasia stoji pred hišo, ki je bila preluknjana med obstreljevanjem.
UNICEF/UNI497979/Filippov
Terapevtski psički Julie in Petra sedita na postaji podzemne železnice v mestu Harkov v Ukrajini. Sredi vojne, ki še traja, terapevtske ure čustvene podpore s pomočjo psov na UNICEF-ovi otroški točki Spilno otrokom pomagajo vsaj za kratek čas pozabiti na vojno realnost.
UNI446432/Filippov
5-letna deklica Eva se igra s psičko Julie med uro terapije s pomočjo psov na UNICEF-ovi otroški točki Spilno v mestu Harkov v Ukrajini. Med bombnimi napadi je to eden izmed redkih varnih krajev v mestu.
UNI448063/Filippov
Trenerka psov in prostovoljka Natalia ter njena psička Julie se igrata s fantkom med terapijo s pomočjo psov na UNICEF-ovi otroški točki Spilno v mestu Harkov v Ukrajini.
UNI446430/Filippov

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.