Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Oživite čar praznične tradicije z UNICEF-ovimi čarobnimi voščilnicami!

Oživite čar praznične tradicije z UNICEF-ovimi čarobnimi voščilnicami!

UNICEF

Pakete UNICEF-ovih voščilnic zdaj najdete v vseh poslovalnicah Pošte Slovenije

Pošiljanje voščilnic ni zgolj lepa gesta, temveč tudi preprost način, kako svojim bližnjim sporočiti, kako zelo so za nas pomembni. V naših očeh so voščilnice majhni koščki ljubezni, ki jih pošljemo svojim najdražjim. S tem ne ustvarjamo le nepozabnih trenutkov, temveč tudi radost in toplino.

Da smo Slovenci pravi ljubitelji UNICEF-ovih voščilnic, potrjujejo številke iz leta 1999, ko smo pri UNICEF-u prodali rekordnih 2,1 milijona voščilnic (kar pomeni več kot eno voščilnico na prebivalca). S tem smo dokazali, da smo srčen narod, ki globoko podpiramo ta UNICEF-ov projekt, ki v Sloveniji deluje že od leta 1962.

Priljubljene UNICEF-ove praznične voščilnice so sedaj ponovno naprodaj. Voščilnice se prodajajo v paketih po 10 voščilnic v vseh enotah Pošte Slovenije, zagotavlja pa jih UNICEF-ov globalni licenčni partner Belarto. Z nakupom UNICEF-ovih voščilnic ne boste osrečili le svojih najbližjih, ampak tudi prispevali k osrečevanju najranljivejših otrok po vsem svetu. Vabljeni k nakupu in ustvarjanju nepozabne praznične čarovnije!

UNICEF Slovenija

UNICEF Slovenija

Za vsakega otroka

Vam je objava všeč? Delite jo s prijatelji:

UNI448361
Humanitarna kriza v Gazi
Nedolžni otroci nujno potrebujejo našo pomoč
Preberi več

Novice

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.