Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.
Vsak otrok si zasluži otroštvo. Tudi otroci v vojni so samo otroci. Pomagajmo jim.

Pridruži seDobrodelna kartica

Diners Club UNICEF

Z dobrodelno kartico Diners Club UNICEF lahko pomagate otrokom sveta

Najranljivejšim otrokom sveta lahko pomagate z najnujnejšo pomočjo preko dobrodelne kartice Diners Club UNICEF. Od vsakega nakupa z Diners Club UNICEF kartico gre 0,2 % vrednosti nakupa za UNICEF-ove programe pomoči otrokom. Otrokom sveta potrebnim pomoči lahko tako zagotavljate hrano, pitno vodo, zdravstveno oskrbo, izobraževanje ter zaščito in jim s tem omogočate lepša, varnejša in bolj zdrava otroštva!

Ta način pomoči vam ne bo predstavljal nobenega dodatnega stroška, otrokom sveta pa bo lahko zagotovil prepotrebno in najnujnejšo pomoč, ki jo v danem trenutku potrebujejo. Dobrodelno kartico lahko naročite s klikom na gumb na desni in nam pomagate ustvariti lepšo prihodnost za vsakega otroka!

Velik in pomemben doprinos imetnikov Diners Club UNICEF kartice

Partnerstvo s podjetjem Erste Card je zelo pomembno, saj nam vsako leto pomaga zagotavljati pomoč za najranljivejše otroke sveta. Imetniki dobrodelne kartice Diners Club UNICEF so tako v letu 2022 zbrali kar 23.468,84 € s čimer so lahko zagotovili terapevtsko hrano za 705 podhranjenih otrok v državah z nižjimi dohodki! 

Vljudno vas vabimo, da tudi vi postanete del teh prizadevanj. Vsakič, ko nakupujete z dobrodelno plačilno kartico Diners Club UNICEF, bo 0,2 % vrednosti nakupa pretvorjeno v donacijo za najranljivejše otroke sveta prek programov pomoči UNICEF-a Slovenija.

Preberi več

Programi pomoči

Piškotke uporabljamo, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij.